Søg

VELKOMMEN HOS MF-TRAKTORDELE

Denne side er min plads på det store World-Wide-Web... Jeg har siden 1992 handlet med reservedele til Ferguson-modellerne... og har siden udvidet sortimentet, så det dækker de mest udbredte engelske modeller, samt de danske Bukh-traktorer. 

Den nye Web-butik tilknyttet denne side, er under opbygning, og vil, når den står færdig, være en unik web-butik med det bredest mulige udvalg af nye dele til netop DIN traktor. Mit speciale er Ferguson og de små Massey-er, og med omkring 1000 hylde-meter proppet med New-Old-Stock-dele, brugte dele og naturligvis fabriksnye dele til de gamle englændere, behøver du som kunde ikke at lede andre steder efter netop den del du mangler.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Så svarer jeg tibage hurtigst muligt. Hilsen Michael Føns.

Alle data du indtaster bliver kun videregivet til Postnord, idet vi skal bruge mail-adresse, mobil-nr samt dit navn og adresse. Jeg bruger dine data til fakturering, og de videregives IKKE til reklame-brug etc.