Velkommen til faglig betjening…

Det´ Michael Føns, Go-Daw… egne lagre med nye reservedele til  Fordson, Ford, Bukh, David-Brown, International, Ferguson og Massey-Ferguson… Lageret er klar til efterårs-sæsonen og jeg har alle hylderne godt fyldt med nye reservedele, og langt det meste af de varer jeg har oplistet i Web-shoppen, kan du få leveret direkte fra hylden…

RING PÅ tlf. 7558 2631  dit direkte nr. til faglig betjening og nye reservedele…                   

Jeg svarer alle hverdage fra middag og frem til ca. kl 16.15..!

ADRESSE: Farrisvej 1A, Ødis-Bramdrup, 6580 Vamdrup.

Min butik og lageret er åben fra kl ca. 12.30 i hverdagene…

KØRSELSVEJLEDNING: Kommer du fra nord ad motorvejE45, så brug den nye afkørsel ved Vonsild. Fra syd køres af ved Christiansfeld.

BETALING: Betal helst med kontante penge, da DKK stadig er gangbar betalingsmiddel her i landet… men jeg modtager også MobilePay på 75628. Mindstebeløb kr 300,- Fakturerings-gebyr kr 50,- for alle betalinger med Mobilepay, dette dækker mit extra bøvl med denne betalingsform.

Se det store udvalg i web-butikken: http://veterantraktordele.dk

Varer kan afhentes i min nye butik, men der skal helst aftales en tid først, da jeg ofte er travlt beskæftiget med at passe lageret og pakke varer ud, eller ned…

Desuden er der mit brugtlager med dele fra ophuggede Ferguson og MF-traktorer… Så velkommen som kunde hos MF-Traktordele, Faglig og personlig betjening, høj kvalitet og høj tilfredshed fra kunderne, er blandt mine målsætninger med mit firma..!